Бондаренко Геннадій Васильович: сторінки життя і діяльності - Силюк, А. М.; Яцечко, С. В.; Бондар, Лариса Петрівна (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Вміщено перелік праць та сторінки життя і творчості відомого історика, краєзнавця і педагога Геннадія Васильовича Бондаренка. Подано список монографій, посібників, статей, представлено роботу з рецензування, редагування та підготовки історико-краєзнавчої літератури і великої кількості наукових збірників конференцій. Для зручності у користуванні є іменний та алфавітний покажчики праць. Для студентів, аспірантів, педагогів, істориків, краєзнавців і всіх, хто цікавиться волинезнавством.
Keywords: Бондаренко Г. В.; бібліографічні видання; 91.9:63.1(4УКР)-81; 016:94(477)