Організаційне проектування підприємства : програма вибіркової навчальної дисципліни - Данилюк, Тетяна Іллівна; Danyliuk, Tetiana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Організаційне проектування підприємства» підготовки бакалавра, галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка підприємства».
Keywords: Організаційне проектування підприємства