Методичні рекомендації до написання й оформлення курсових робіт для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. - Прокопович, Тетяна Анатоліївна; Вахрамєєва, Галина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Згідно з освітньо-професійними програмами та відповідними навчальними планами підготовки здобувачів вищої освіти, курсова робота – один із видів атестації здобувачів, який виконують здобувачі ступеня вищої освіти «Бакалавр» ряду спеціальностей, зокрема 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. Курсова робота має доводити рівень набутих загальних і спеціальних компетентностей, уміння здійснювати науковий пошук і самостійно розв’язувати наукові, практично-творчі та практично-методичні проблеми. Завданням курсової роботи є використання, закріплення і систематизація теоретичних і практичних знань з ОК, підкріплених практичними уміннями і навичками, формування умінь користуватися науковими методами дослідження, використання творчих здібностей і можливості експериментувати.
Вимоги до курсової роботи: ВКР ОС «Бакалавр» має передбачати розв’язання складної спеціалізованої задачі або практичної та/або наукової проблеми відповідного рівня в сфері образотворчого мистецтва, декоративного мистецтва, реставрації що характеризується комплексністю і невизначеністю умов, із застосуванням теорії та методики предметної галузі та сфери професійної діяльності
Keywords: курсова робота,; кваліфікаційна робота; мистецтво; 001.82