Управління інноваціями: програма нормативної навчальної дисципліни - Буняк, Надія Михайлівна; Buniak, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни містить мету та завдання дисципліни, її інформаційний обсяг, форму підсумкового контролю успішності, засоби діагностики знань, список джерел
Програма навчальної дисципліни "Управління інноваціями" складена для студентів галузі знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент"
Keywords: інновація; інноваційний процес; інноваційна діяльність