Об’єкти природно-заповідного фонду басейну річки Тенетиска та їх рекреаційний потенціал - Нетробчук, Ірина Марківна; Юровчик, Володимир Геннадійович; Чижевська, Лариса Тарасівна; Мельник, Олег Володимирович; Качаровський, Роман Євгенович (My University, 2023)
Проведене дослідження рекреаційного потенціалу малої річки Волинської області – р. Тенетиска (правої притоки р. Прип’ять). Охарактеризовано об’єкти природно-заповідного фонду (ПЗФ), приурочені до басейну річки. Запропоновано заходи оптимізації рекреаційного використання об’єктів ПЗФ.
Keywords: природно-заповідний фонд; рекреаційний потенціал; річка; р. Тенетиска; р. Прип’ять; Головненська ТГ; Шацька ТГ; Ковельський район; Волинська область.; 911.3:379.8]:556.51(477.82)