Східний регіональний ринок житлової нерухомості: тенденції та конкурентні особливості - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Наукова економічна організація "Перспектива", 2018)
В Східному регіоні обсяги зведення нових об’єктів житлової нерухомості, в порівнянні з іншими, знаходиться на невисокому рівні та зводяться невеликими темпами. Пов’язана така ситуація з відсутністю потрібних обсягів інвестиційного забезпечення. Інвестори не поспішають, в довгостроковому вимірі, вкладати кошти в житлове будівництво регіону, адже, як вже було зазначено, на ринку присутня велика кількість ринкових та соціально-економічних ризиків.