Third year student’s workbook (Individual and Independent work in professional English) for Law students - Яцишин, Наталія Пилипівна; Супрун, Майя Володимирівна; Гордун, Світлана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичні рекомендації у вигляді робочого зошита призначені для виконання самостійної та індивідуальної роботи студентами-правознавцями, орієнтовані на забезпечення здобувачів освіти необхідним матеріалом для такого виду робіт відповідно до кредитно-модульної системи навчання та Силабусу. З метою оптимізації навчального процесу та ефективного використання часу, відведеного на вивчення нормативного освітнього компонента, а також особливо в умовах дистанційного та змішаного навчання, пропоновані завдання можна виконувати відразу у робочому зошиті. Видання призначається також для магістрів, аспірантів, вчителів середніх загально¬освітніх шкіл, учнів старших класів, а також для тих, хто самостійно вивчає англійську мову та цікавиться правознавством.
ВСТУП
ЗАВДАННЯ ДЛЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ
Розробка з теми «Criminal law. Theft»
Розробка з теми «Criminal law. Identifying criminals»
Keywords: іноземна мова; освітній компонент; право; робочий зошит; індивідуальна робота; самостійна робота; іноземна мова (за професійним спрямуванням); англійська мова; Foreign Language; Law; Individual work; Independent work; professional English; Student’s workbook; 81'243:378.091.31.041(072)