Біологія рослин та методика її навчання в школі - Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Борис Борисович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Викладено рекомендації для засвоєння теоретичного програмного матеріалу з курсу «Біологія рослин та методика її навчання в школі» під час виконання практичних занять. Для магістрів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини).
Keywords: компетентнісний потенціал; навчальні ресурси; математичні методи; інформаційно-цифрова компетентність; ініціативність; підприємливість; соціальна компетентність; громадянська компетентність; самовираження; екологічна грамотність