Сучасна українська мова за професійним спрямуванням - Масицька, Тетяна Євгенівна (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У посібнику представлено структуру курсу «Українська мова за професійним спрямуванням», запропоновано зміст практичних занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, схему оцінювання знань студентів та список рекомендованої літератури. Для студентів І курсу спеціальностей «Міжнародні економічні відносини»; «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітнього ступеня «бакалавр».
Keywords: основи культури мовлення; професійна комунікація; мовні засоби наукового стилю