Особливості вивчення історії образотворчого мистецтва за умов дистанційного навчання - Лесик-Бондарук, Оксана Олександрівна; Берлач, Олександр Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Наше сьогодення ставить перед науково-педагогічними працівниками вищих навчальних закладів постійні виклики. Серед основних, на нашу думку, є запровадження дистанційної форми навчання. Насамперед важливим моментом є вибір платформи або сервісу відеотелефонного зв’язку для максимально ефективної комунікації, доступності та функціональності. Волинський національний університет пропонує користуватися такими платформами як LMS Moodle, Office 365, Teams, Google Classroom, Google Meet та ін. для створення веб-ресурсів навчальних дисциплін. Teams, Google Classroom, Google Meet та ін. для створення веб-ресурсів навчальних дисциплін.
Keywords: дистанційне навчання; образотворче мистецтво; art; історія образотворчого мистецтва; особливості; 7.01(477)(063)