Становлення національної природно-заповідної свідомості як суспільного феномену та інструменту раціонального природокористування - Ніколайчук, Т. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Обґрунтовано становлення національної природно-заповідної свідомості як суспільного феномену та інструменту раціонального природокористування
Establishment of national nature conservation consciousness as a social phenomenon and a tool for sustainable environmental management
Keywords: національна природно-заповідна свідомість; раціональне природокористування