Менеджмент соціокультурної сфери: програма нормативної навчальної дисципліни - Шостак, Віктор Михайлович; Shostak, Viktor M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Мета навчальної дисципліни — комплексне вивчення стратегічного менеджменту у сфері культури , науково-обгрунтованих та практично значущих технологій та механізмів управління соціокультурними інститутами Їх вивчення передбачає ознайомлення студентів з інноваційними методами та технологіями , формами організації соціо-культурних заходів на локальному , регіональному , державному та міжнародному рівнях. Передбачається засвоєння студентами знань щодо оцінки та аналізу проблем та перспектив соціокультурної політики України , головних моделей управління культурою і їх практичного втілення в конкретних формах ,і змістовних рішеннях.
Програма навчальної дисципліни «Менеджмент соціокультурної сфери» підготовки магістра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 034 Культурологія, за освітньою програмою Культурологія
Keywords: Соціокультура; Соціологія; Культурологія; Менеджемент