Соціальна антропологія і соціологія повсякденності - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Рекомендовані бібліографічні матеріали подають інформацію про основні категорії соціальної антропології, її теорії та концепції, дають уявлення про методи дослідження соціальної реальності та показують зв'язок соціальної антропології та соціології повсякденності. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Соціальна антропологія і соціологія повсякденності» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет психології та соціології).
Keywords: бібліографічні видання; Соціальна антропологія; соціологія повсякденності; Антропогенез; Соціокультурний процес; 316(01)