Атрибутивні відношення в лінгвістичному трактуванні І. Р. Вихованця - Гандзюк, Олександра Михайлівна; Handzyuk, O.M. (Вид-во «Ноулідж», 2010)
У статті аналізуються атрибутивні синтаксеми як структурно-семантичні компоненти речення. Подається лінгвістична інтерпретація атрибутивних синтаксем І. Р. Вихованцем. Наводяться приклади частиномовної специфіки атрибутивних синтаксем.
Keywords: синтаксема; атрибутивна синтаксема; частини мови