Рання діагностика онкологічних патологій молочних залоз за допомогою ТКЦ-1 - Романюк, Альона Павлівна (My University, 2024)
Діагностика, заснована на вимірюванні температури симетричних органів дозволяє виявити патологічні зміни ще до утворення структури, що дозволить пацієнтам і спеціалістам запобігти розвитку захворювання, сформувати групу ризику та об’єктивно здійснювати підбір шляхів профілактики розвитку патологій молочних залоз.
Keywords: онкологічні патології; цифрова термографія; грудні залози; рання діагностика