Кримінальне право України. Загальна частина - Саско, Олена Іванівна; Старко, Оксана Леонтіївна; Чупринський, Борис Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації містять плани семінарських занять з предмета "Кримінальне право України" (Загальна частина. 3 та 4 семестри) для здобувачів освіти 2 курсу денної форми навчання. Методичні рекомендації містять практичні та теоретичні завдання, задачі, тематику рефератів, перелік рекомендованої літератури.
Keywords: кримінальне право України; методичні рекомендації; 343.2(477)(073)