Щоденник виробничої педагогічної практики за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» - Іванців, Оксана Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Щоденник роботи студента-практиканта - це обов’язковий документ закладах вищої освіти, що проводять такий вид практики. Ведеться він кожним студентом протягом педагогічної практики та подається заповненим на факультет після її завершення . У посібнику розглядаються завдання і зміст виробничої педагогічної практики студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр », відображена структура та принципи її організації. Це значно полегшить студентам ведення психолого-педагогічного аналізу та фіксацію педагогічних спостережень.
Keywords: психолого-педагогічна характеристика; емоційно-вольові якості; спрямованість особистості; Індивідуально-психологічні особливості; Навчальна діяльність; форми роботи учнів; поточний контроль; проміжний контроль; підсумковий контроль; методична робота; психолого-педагогічна робота; організацій на робота; 57:377.3 (051)