Розвиток моральної свідомості та самосвідомості в майбутніх спортивних педагогів - Кричфалушій, М.; Krychfalushiy, M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано моральну свідомість та моральну самосвідомість студентів – майбутніх спортивних педагогів. Визначено рівні розвиту розуміння категорій моральної свідомості й моральної само-свідомості студентів залежно від форми навчання.The article is focused on moral consciousness and self-consciousness development in the future teacher of physical education. Students’ moral consciousness and self-consciousness development levels are found out depending upon the form of education
Moral Consciousness and Self-Consciousness Development in the Future Teacher of Physical Education
Keywords: моральна свідомість; моральна самосвідомість; самооцінка; спортивний педагог; moral consciousness; moral self-consciousness; self assessment; teacher of physical education