Екологічний стан осушувальних систем долини р. Прип’ять - Фесюк, Василь Олександрович; Полянський, Сергій Володимирович; Fesiuk, Vasyl O.; Polianskyi, Serhii V. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2010)
Взаємодія меліоративних об′єктів і екосистем приводить до формування деяких закономірностей, котрі проявляються в процесі впливу меліоративних об′єктів на природні екосистеми. Interaction between meliorative objects and ecosystems causes formation of certain circumstances. They become apparent in the influence of meliorative objects on natural ecosystems.
Conditions of Melioration Systems in the Pripiat River Valley
Keywords: долина р. Прип’ять; природні екосистеми; меліоративні об’єкти; Pripiat River Valley; natural ecosystems; meliorative objects