Організаційне консультування та коучинг - Журавльова, Олена Вікторівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Дисципліна «Організаційне консультування та коучинг» спрямована на ознайомлення з широким колом напрямків у теоріях та практиці організаційного консультування; здобуття студентами теоретичних знань щодо процесу консультування організації як складним цілісним утвором, дослідження головних компонентів цього процесу та їх особливостей на різних рівнях розвитку та ієрархії організацій.
Keywords: консультативна діяльність; концептуальні засади коучингу