Психологічні особливості професійної самореалізації педагогів дошкільних освітніх установ - Крижановська, З. Ю.; Kryzhanovska, Z. Yu. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У публікації розглянуто феномен професійної самореалізації, виокремлено основні характеристики цього процесу в працях вітчизняних та західних науковців-психологів. Емпірично з’ясовано специфіку професійної самореалізації в педагогів дошкільних освітніх установ із різним стажем роботи. This publication deals with the phenomenon of self-realization, specifically mentioned the main characteristics of this process in the works of local and western scientists, psychologists. Empirically found specific self-realization in pre-school teachers of educational institutions with different work experience.
Psychological Features of Professional Self-Realization of Teachers of Preschool Educational Establishments
Keywords: самоактуалізація; професійна самореалізація; педагогічна діяльність; педагог; self-actualization; self-realization; teaching activities; teacher