Операціоналізація VUCA в контексті дослідження інформаційних загроз - Федонюк, Сергій Валентинович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Представлено методику операціоналізації VUCA (мінливості, невизначеності, складності, неоднозначності) в аспекті дослідження інформаційних загроз
Keywords: VUCA; Інформаційні загрози