Навчально-методичні вказівки по написанню та захисту курсових робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр за спеціальністю 256 «Національна безпека (за окремими сферами забезпечення і видами діяльності)» - Грушко, Ірина Ігорівна; Дмитренко, Олег Миколайович; Літковець, Тарас Миколайович; Майко, Тетяна Степанівна; Стрелков, Владислав Володимирович; Яков'юк, Віктор Андрійович (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2025)
Мета цих навчально-методичних вказівок – надати підтримку здобувачам вищої освіти у процесі написання курсових робіт. В основі покладено вимоги нормативних документів (державних стандартів) до оформлення елементів роботи, а також рекомендації з різних довідників.
Keywords: навчально-методичні вказівки; національна безпека; курсова робота; 351.746.1(477)