Бухгалтерський облік в управлінні підприємством : методичні вказівки до самостійної роботи - Кулинич, Мирослава Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У виданні узагальнено і розкрито значимість системи бухгалтерського обліку як основного інформаційного джерела для системи управління підприємством та здійснена орієнтація на дослідження між системами взаємозв’язків та взаємозалежностей.
Для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми Облік і оподаткування, спеціальності 071 Облік і оподаткування, галузі знань 07 Управління та адміністрування.
Keywords: Формування облікової інформації; основи побудови і розвитку системи бухгалтерського обліку; Цифрові рішення та креативність обліку в забезпеченні інформаційних потреб користувачів облікової інформації; 657.1(072)