Геологія загальна та історична: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Вовк, Олександр Павлович; Vovk, Oleksandr P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Метою навчальної дисципліни „Геологія загальна та історична” є формування у студентів знань про місце і роль геологічних процесів у природі, значення геології у народному господарстві, сутність геологічних процесів як таких та їх внесок у формування природного вигляду Землі.Програма вивчення навчальної дисципліни „Геологія загальна та історична” для студентів за напрямом підготовки бакалавр, напряму „Географія”. Програма навчальної дисципліни складається із змістових модулів: геологія загальна, тектоніка і структурна геологія, геологія історична.
Keywords: загальна геологія; історична геологія