Формування стратегії кадрової безпеки підприємства - Куц, К. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено формування стратегії кадрової безпеки підприємства
Formation of strategy of personnel safety of the enterprise
Keywords: кадрова безпека підприємства; стратегія кадрової безпеки підприємства