Емоційний інтелект практичних психологів як важливий компонент професійної спрямованості - Крупич, С. О.; Філіппова, І. Ю.; Krupych, S. О.; Filippova, I. Yu (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті охарактеризовано результати дослідження взаємозв’язку емоційного інтелекту та професійної спрямованості особистості. Узагальнено концептуальні підходи до розуміння емоційного інтелекту, окреслено особливості професіоналізму та задоволеність професійною діяльністю практичних психологів. The paper presents the results of a study devoted to examining the relationship of emotional intelligence and professional orientation of the individual. Conceptual approaches to understanding emotional intelligence, have been generalized, features of professionalism and satisfaction with occupational practices of psychologists have been outlined.
Emotional Intelligence Practical Psychologists as an Important Component of Professional Orientation
Keywords: емоційний інтелект; професіоналізм; професійна спрямованість; задоволеність працею; emotional intelligence; professionalism; professional orientation; job satisfaction