Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу «Палеозоологія» - Сухомлін, Катерина Борисівна; Зінченко, Олександр Павлович; Sukhomlin, Kateryna B.; Zinchenko, Oleksandr P. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 7 лабораторних робіт із курсу «Палеозоологія», передбачених навчальним планом ОКР «спеціаліст» спеціальності 7.04010201 «Біологія». У роботах висвітлюються порівняльно-морфологічні аспекти решток викопних тварин, особливості адаптаціоґенезу, вивчення основних представників вимерлих таксонів, їх місця в системі органічного світу. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи, список літератури.
Keywords: палеозоологія; zoopaleontology