Консультативна практика - Кордунова, Наталія Олександрівна (My University, 2023)
Консультативна практика є важливою частиною професійної підготовки бакалаврів, оскільки дає змогу здобувачам освіти засвоїти практичні аспекти основних видів діяльності психолога (психологічна просвіта, психопрофілактика, психологічне консультування, психодіагностика, психокорекція). У процесі практики відбувається становлення психологів-фахівців, які здатні самостійно вирішувати різноманітні професійні завдання, здобувачам освіти надається можливість проявити творчу винахідливість та ініціативність. Консультативна практика: методичні рекомендації містять основні положення про консультативну практику, вимоги до знань та умінь здобувачів освіти, а також систему індивідуальної та самостійної роботи. У методичних рекомендаціях детально розкриті вимоги до консультативної практики та рекомендації щодо їх реалізації. Методичні рекомендації призначені для здобувачів освіти денної та заочної форм навчання; можуть стати у нагоді викладачам вищих навчальних закладів, практичним психологам, вчителям різнотипних навчальних закладів.
Keywords: практика; консультативна; психологія; здобувач освіти