Вплив збройних конфліктів на динаміку вимушеної міграції - Сук, Олена Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Збройні конфлікти є однією з головних причин вимушеної міграції у світі. В результаті цього велика кількість людей змушена покидати свій дім задля своєї безпеки. Вимушена міграція має масштабні демографічні, соціально-економічні та політичні наслідки.
Keywords: населення; міста; міграція; збройний конфлікт; 911.3:314.1543