Англійська мова (General English): силабус вибіркової навчальної дисципліни - Кирикилиця, Валентина Василівна (My University, 2021)
Силабус вибіркової навчальної дисципліни «Англійська мова (General English)» складено відповідно до освітньо-професійної програми «Середня освіта. Хімія» підготовки бакалавра спеціальностей 014 Середня освіта, 014.06 Хімія. Дисципліна призначена для студентів І курсу факультету хімії, екології та фармації.
Курс «Англійська мова (General English)» зорієнтований на вивчення загальних відомостей з сучасної англійської мови та формування у студентів умінь та навичок практичного володіння усною та писемною англійською мовою на рівні елементарного користувача (А2) з поступовим переходом на рівень незалежного користувача (В1).
Keywords: силабус; вибіркова дисципліна; англійська мова