Прикладні аспекти управління брендинговою діяльністю підприємства - Sydoruk, Svetlana V.; Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M. (Луцький національний технічний університет, 2018)
Для формування вітчизняними виробниками власних успішних брендів у сфері торгівельного обладнання необхідні великі зусилля і грошові кошти, щоб «перехопити ініціативу» у зарубіжних конкурентів, які давно здійснюють рекламний тиск на населення України
Keywords: брендингова діяльність підприємства