Геоморфологічні дослідження Волинської області - Павловська, Тетяна Сергіївна; Білецький, Юрій Валентинович; Степанюк, Ірина О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Відображено історію геоморфологічних досліджень Волині від 18 ст. і до наших днів. Висвітлено імена дослідників рельєфу краю та їх головні наукові здобутки стосовно цієї території.
Keywords: геоморфологія; рельєф; геоморфологічні дослідження; еоловий рельєф; водно-льодовиковий рельєф; карстовий рельєф; флювіальний рельєф; антропогенний рельєф; Волинська область; Волинь