Вікова психодіагностика та психокорекція - Коць, Михайло Онисимович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Освітній компонент є вибірковим курсом циклу професійної та практичної підготовки фахівця, одним із тих, які зорієнтовані на психологічну діагностику та корекцію. Він покликаний ознайомити здобувачів із теоретико-методичними засадами дослідницької та корекційної роботи, основними методами наукових досліджень, які використовують на різних етапах онтогенезу. Пререквізити: загальна психологія, психодіагностика, вікова психологія, педагогічна психологія. Постреквізити: експериментальна психологія, соціальна психологія, практична психологія. Предмет вивчення – психодіагностика, психокорекція.
Keywords: психодіагностика; психокорекція