Біологічна хімія - Осип, Юрій Леонідович; Мотузюк, Олександр Петрович; Кадикало, Елла Максимівна; Марушко, Лариса Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Видання містить робочу програму курсу «Біологічна хімія», план лабораторного практикуму та методичні розробки лабораторних робіт. Для підготовки до контрольних опитувань (тестів) і семінарських занять з кожної теми запропоновані вправи та запитання для самопідготовки. Для студентів навчально-наукового медичного інституту спеціальності 222 – “Медицина” денної форми навчання, викладачів і лаборантів, які проводять лабораторні та практичні заняття.
Keywords: завдання біологічної хімії; методи та інструменти дослідження живих природних об’єктів; 577.1(072)