Етика інформаційно-комунікаційних технологій в Європейському Союзі - Федорчук, В. О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Ідеться про етичні проблеми, пов’язаних із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій в Європейському Союзі.
В.О. Федорчук, студент 5 курсу спеціальності «Міжнародна інформація» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Науковий керівник – к. філол. н., доц. кафедри міжнародної інформації СНУ ім. Лесі Українки Карпчук Н.П. (Україна, м. Луцьк)
Keywords: етика; інформаційна етика; етичні норми; інформаційно-комунікаційні технології