Студійний практикум: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни на базі молодшого спеціаліста - Голощук, Олександр Олександрович; Holoshchuk, Oleksandr O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Студійний практикум» для студентів за напрямом підготовки 6.020204 «Музичне мистецтво» на бізі молодшого спеціаліста. Програма навчальної дисципліни «Студійний практикум» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра, напряму 6.020204 «Музичне мистецтво».
Keywords: Студійний практикум; Practicum of Studio