Система удосконалення підготовки екіпажу для забезпечення безпеки судна при плаванні - Нестеров, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено систему удосконалення підготовки екіпажу для забезпечення безпеки судна при плаванні
Keywords: безпека судна; підготовка екіпажу