Теоретико-методологічне забезпечення інвентаризації земель на рівні сільськогосподарських підприємств - Пилипчук, Вікторія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
В магістерській роботі проаналізовано методологічні аспекти інвентаризації земель сільгосппідприємств, які припинили свою діяльність. Досліджено шляхи застосування сучасних GNSS-технологій у землеустрої. Здійснено інвентаризацію семи ділянок сільськогосподарського призначення, що плануються передати у комунальну власність.
Keywords: інвентаризація земель; GNSS-технології; обмеження; угіддя; кадастровий план; перенесення меж в натуру