Мовні анормативи в дисертаціях - Грицевич, Юрій Васильович (Liha-Pres, 2023)
У статті систематизовано різнотипні мовні анормативи, вилучені з текстів дисертацій, і запропоновано способи їх усунення.
Keywords: анормативи; лексична помилка; дисертація; науковий стиль