Журналістика Франції - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Інститут екології масової інформації Львівського національного університету імені Івана Франка, 2005)
У статті характеризується та описується журналістика Франції ХХ ст.

The article characterized and described by French journalism twentieth century.
Keywords: журналістика; Франція; газета; gournalism; France; newspaper