Математичні методи в біології. Статистичні таблиці та основні статистичні формули - Зінченко, Олександр Павлович; Степанюк, Ярослав Васильович; Zinchenko, Oleksandr P.; Stepaniuk, Yaroslav V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Видання вміщує дванадцять статистичних таблиць та основні формули для виконання лабораторних робіт з курсу «Математичні методи в біології», передбачених навчальним планом освітнього ступеня «Бакалавр» напряму 6.040102 «Біологія». Крім того, методичні матеріали можуть бути застосовані в самостійній роботі. Більшість наведених таблиць може бути використана студентами при вивченні багатьох біологічних курсів, виконанні курсових та дипломних робіт.
Keywords: Математичні методи в біології; Mathematical Methods in Biology; статистичні таблиці; статистичні формули; statistical tables; statistics formulas