Профілактика злочинності у місцях позбавлення волі криміналістичними засобами - Батюк, Олег Володимирович; Batiuk, O. V. (Львівський державний університет внутрішніх справ, 2011)
Проведено комплексне дослідження теоретичних положень щодо особливостей профілактичних заходів попередження злочинності у місцях позбавлення волі. Запропоновані практичні рекомендації для ефективного використання криміналістичних засобів профілактичної діяльності в місцях позбавлення волі.The integrated study of theoretical standpoints concerning the peculiarities of crime preventing precautions in the places of imprisonment is done by the author. Practical recommendations for efficient use of criminalistics means of preventive activity in the places of imprisonment are suggested in the article.
Crime prevention in prisons of criminalistics means
Keywords: злочинність; профілактика; засоби; місця позбавлення волі; criminality; prevention; means; places of imprisonment