Напрямки реформування пдв як основного джерела наповнення бюджету - Мосійчук, Юлія; Мосійчук, Yuliia (My University, 2016)
Розглянуті особливості та визначені основні проблеми справляння ПДВ в Україні. Обгрунтовано основні напрямки реформування ПДВ, як основного бюджетоутворюючого податку. Сonsidered the peculiarities and identified the main problems of levying VAT in Ukraine. Grounded main directions of reforming the VAT as a major budget-tax.
Directions of reform of VAT as the main source of budget revenues
Науковий керівник: доцент, к.е.н. Цимбалюк І.О.
Keywords: податкова реформа; ПДВ; доходи бюджету