Стратегії підприємства і держави в податковій площині: точки дотику та конфлікт інтересів - Грицюк, Наталія Олександрівна; Grytsyuk, N. O. (Community of Azerbaijanis living in Georgia., 2014)
В статті розглядається проблема податків, як економічної категорії. Їх необхідністю в суспільстві та обов’язковість оплати підприємствами. Конфлікт інтересів на макро- і макрорівні та можливі шляхи його пом’якшення. This is article about taxes problems in economy. Taxes need to pay and compulsory for enterprises. There are conflicts of interest at the macro and the micro level in economy and possible mitigation.
Enterprise strategy and the state in tax levels : common ground and conflict interest
Keywords: стратегія підприємства; податкова політика; механізм взаємозв’язку; податки; enterprise strategy; taxes; interconnection mechanism; tax policy