Рекреаційний потенціал орнітологічних заказників Камінь-Каширського району Волинської області - Мельнійчук, Михайло Михайлович; Білецький, Юрій Валентинович; Семенюк, Юлія Сергіївна; Ковальчук, Сергій Ігорович; Качаровський, Роман Євгенович (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Основну увагу приділено дослідженню орнітологічних об’єктів ПЗФ Камінь-Каширського району. Подано їхню коротку характеристику. Здійснено обґрунтування потенційної придатності природоохоронних територій до рекреаційного використання. Запропоновано заходи оптимізації функціонування об’єктів ПЗФ у межах досліджуваної території.
Keywords: природно-заповідний фонд; рекреаційний потенціал; туризм; орнітологічний заказник; Камінь-Каширський район; Волинська область; 911.3:379.8]:556.51(477.82)