Шляхи вдосконалення управління транскордонними водними ресурсами - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У роботі визначається поняття транскордонні водні ресурси. Досліджуються особливості управління такими видами ресурсів та пропонуються шляхи його вдосконалення. The notion of transboundary water resources is defined in the paper. Features of management such kinds of resources and the ways of its improvement are investigated.
Keywords: транскордонні водні ресурси; transboundary water resources; управління транскордонними водними ресурсами; transboundary water resource management