Професійна безпека особистості в контексті професійного становлення фахівця - Мудрик, Алла Богданівна; Mudryk, Alla B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті розглядається сутність особистої професійної безпеки фахівця в контексті професійного становлення особистості. Означено якості, характеристики, уміння особистості, які можуть характеризувати рівень її психологічної захищеності. Обґрунтовано комплекс заходів, спрямованих на формування стану професійної безпеки фахівця.
Keywords: безпека; професійна безпека; особиста професійна безпека