Наталія Олександрівна Бєлікова [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. - Дейнека, Людмила Панасівна; Бєлікова, Наталія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2025)
Бібліографічний покажчик присвячений науковим досягненням завідувача кафедри теорії фізичного виховання та рекреації, доктора педагогічних наук, професора Волинського національного університету ім. Лесі Українки – Бєлікової Наталії Олександрівни. Для науковців, науково-педагогічних працівників, здобувачів освіти.
Keywords: бібліографічні видання; 796(477.82)(092)(01)