Професійна психологія - Коць, Михайло Онисимович; Kots, Mykhailo O. (My University, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни “Професійна психологія” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності 8.18010014 «Управління фінансово-економічною безпекою». Предметом вивчення навчальної дисципліни є: психологічні знання про розвиток особистості фахівця, її психічних процесів, емоційно-вольової та ціннісно-смислової сфер; розвиток у студентів сучасного системного психологічного мислення та комплексу спеціальних знань у галузі психології управління та менеджменту, психології організацій; виявлення проблемних конфліктних ситуацій, їх попередження та подолання; психологічні особливості здійснення професійної орієнтації, відбору і добору персоналу; знання психологічних особливостей праці людини в нормальних і екстремальних умовах.
Keywords: професійна психологія; робоча програма; заочна форма навчання